Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Youtube-ra feltölthetek...

Youtube-ra feltölthetek filmeket saját részre anélkül, hogy letiltanák? Privát videóként szeretnék feltölteni, hogy később megnézhessem telefonról és tvről is

Figyelt kérdés

2017. dec. 28. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Privátot nem jelentik, azt jelzi a youtube algoritmusa.

Hidd el, ők se hülyék.

Ha a privátba rakott illegális tartalmat nem törölnék, akkor a sorozatbarát, mooviee.cc féle oldalak ott tárolnák a sok millió filmjeiket, sorozataikat.

És a fizetős tárhelyekről is törlik előbb utóbb.

Vmi kelet európai, orosz tárhelyekkel próbálkozz, ott lehet szerencséd lesz.

Csak ott mások lehetnek a problémák.

2017. dec. 31. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező: Mit okoskodsz és kötözködsz annyit, hisz jó válaszokat kaptál! Meg akarod változtatni a YouTube szabályait? Nem érted, hogy ha privátba töltöd fel, akkor is működik az ellenőrző szervere? És tilt, figyelmeztet, töröl, stb... attól függően milyen videot töltesz fel! Ne gondold már, hogy Te kivétel leszel! Akkor millióan töltenék fel privátban a szerzőjogos videókat!
2017. dec. 31. 11:57
 13/15 anonim ***** válasza:

A felhő se biztonságos, lehet ott is törlik előbb utóbb, vagy változik a törvény és be keményítenek. Már olvastam róla cikket hogy minden egyes feltöltés át fognak vizsgálni majd hogy mit töltünk fel.

Cikkek:

[link]

[link]

Bármi történhet a felhőben, adatvesztés kitiltás a fiókból vagy a fájlokból.

Itt van is egy cikk a Google Drive-ról, ki tiltotta pár felhasználót a Drive-ból.

Cikkek:

[link]

[link]

Külső merevlemez biztonságosabb.

2018. jan. 1. 10:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem számít megoldottam máshogy, mivel nekem fontos az állandó elérés/letöltés, hogy bármikor kiírhassam őket ha arra szükség van, és így a DVD-vel működő de nem feltétlenül steamhez kötöt játékokat is egy helyen tudom tárolni és kiírhatom őket ha szükség van rá :D azt a kis befektetést megérte az árát úgyis visszahozza. Összeraktam tárolás/lejátszhatóság/kiírás céljából egy 4gb i3-as gépet 10 tb tárhellyel :)
2018. jan. 1. 11:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Saját házamból fut a saját gépem saját netemmel szóval a szerzői jog buz.ik lesz.ophatnak :D
2018. jan. 1. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!