Milyen árban van az a laptop, amit már érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Sima internetezésre lenne használva, böngészésre, filmnézésre, ilyenek.
Hány ezerft-os gép az ami már nem annyira gagyi?
2017. dec. 27. 17:36
1/7 anonim válasza:
100 körüli alapgépek erre simán jók.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is pont így képzeltem el.
Esetleg típust is tudnál mondani?
2017. dec. 27. 18:15
3/7 T/Z válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt kérdezném még, hogy MediaMarkt-ba érdemes-e venni, nem drágább-e ott, mint máshol ugyanaz.
2017. dec. 27. 19:13
5/7 anonim válasza:
Én a Hp 250 G6ot venném, a MM jó hely, ha éppen nem kerül többe, mint online megrendelni egy normálisabb webshopból
6/7 A kérdező kommentje:
A PEAQ S1415-ös laptopról mik a vélemények?
2017. dec. 31. 17:36
7/7 T/Z válasza:
Az egy Celeron Nsorozatú SOC-ra épülő sz×r.
De vedd csak meg nyugodtan, majd rájössz, h hallgattál volna inkább ránk, és vettél volna inkább minimum i3-al rendelkező notebookot.
Azok a Celeron rettenetek tabletekbe készülő processzorok, csak elkezdték őket laptopba is szerelni. Eredmény a 100ezer, vagy az alatti árkategória, a teljesítményt meg meg lehet nézni.
Elég ha 3-4 fület megnyitsz egy böngészőben, aztán már fel is ültél a szopórollerre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!