Burn in test program mennyire deríti ki a gép hibáit?
Figyelt kérdés
Windows 8.1 em volt váratlanul gondolt egyet és kékhalált csinált én annak hívom egy szomorú száj és a hibakód volt. Nem tudtam mit tenni mert ujra indulás után rögtön előjött ujra raktam a gépet de windows 8 ne mvolt itthon ezért régebbi windows 7 ultimate program került fel, azzal egy darabig minden jó volt egy órahosszáig kb . felkerült rá a firefox megint kékhalál BAD POOL HEADER néven már tudtam nem stimmel valami csináltam gép tesztelést Burn in programmal rögtön kijött a hiba memóriát irt . Szét szedtem a gépet a ramokat kiszedtem vissza tettem és utánna a teszt ujra lement hibátlanul. Most ha nem talált hibát a burn program akkor már jó lessz? vagy számíthatok rá hogy rosszalkodik, mennyire megbízható ?2017. dec. 27. 16:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!