Rendelt már valaki az appleking.hu-ról? Megbízható oldal?
Figyelt kérdés
2017. dec. 27. 10:03
1/3 anonim 

válasza:

Eddig én onnan csak egy pár tokot meg earpodsot rendeltem és megérkezett! De ha watch-ot, vagy IPhone-t, vagy IPadat inkább a hivatalos Apple Store-ból rendelj!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Szintén csak tokot szeretnék rendelni. :)
2017. dec. 27. 11:09
3/3 paltoni válasza:
!!!!Nem érdemes rendelni tőlük!!!!
Az európai fogyasztói központhoz kellett fordulnom, hogy nagynehezen visszafizessék az általuk küldött hibás eszköz árát (Mert ugye nem magyar cég). Rám akarták fogni, hogy én tettem tönkre az eszközt, és nagy lelkesen 300ft-ot akartak visszaküldeni a 30000f-os vételárból, úgy ,hogy a terméket is saját pénzemen küldtem vissza. Mire kértem a szakértők bevonását a dologba és a fogyasztói központ elkezdett vizsgálódni, akkor már rögtön utalták is vissza a pénzem...szánalmas... Az ügyfélszolgálatuk is vicc... van magyar megbízottuk akivel lehet beszélni, de lekezelő is és semmire se tud válaszolni, mert a cég külföldön van!!! Ha jót akartok magatoknak NE RENDELJETEK INNEN!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!