Hogy kell megváltoztatni egy fájl típusát?
Figyelt kérdés
nem konvertálni akarok vagy ilyesmit ne mondjátok azt.
csak normális válaszokat!
2010. jún. 3. 14:58
1/6 anonim válasza:
Milyen fájlnak a típusát?
Ha csak simán átírod a kiterjesztést, az úgy nem lesz a legjobb a legtöbb fájltípus esetén.
2/6 anonim válasza:
A kérdés teljesen értelmeten.Ha a típust változtatod az azt jelenti hogy konvertálsz!Mégis milyen típusok között akarsz cserélni?Esetleg csak a fájl kiterjesztését szeretnéd átírni?
3/6 anonim válasza:
Ilyen kérdésre ne várj normális választ.
(pl amit írtam az normális,csak nem válasz......:)
Na,szóval.Mit is szeretnél?Részletezd.
4/6 anonim válasza:
Én arra tudok gondolni, hogy ha a kiterjesztést átírva akar módosítani valamit. De ez nem fog menni.
5/6 A kérdező kommentje:
hogy tudom a kiterjesztését átirni?
2010. jún. 3. 19:21
6/6 anonim válasza:
Épp most fejtettük ki, hogy avval nem mész sokra, de azért megmondom, start/vezérlőpult/mappa beállítások speciális fül vedd ki a pipát az "ismert fájltípusok elrejtése" elől, így átnevezésnél át tudod írni. De akár Total Commanderrel is könnyedén meg tudod csinálni.
Elmondod, hogy mit akarsz? Úgy talán könnyebb segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!