Az alábbiak közül melyikek a jobb processzorok? Számozzátok be és úgy írjátok a választ majd légyszi!
Értelek én, de nekem itt már az elvekkel van bajom, nem is azzal, hogy nem válaszoltok, mert én normális hangnemben, szépen tettem fel a kérdést, és nem az , hogy bocsi, de keresd ki magad, hanem egyből bunkózni kell, nézd meg magad te büdös paraszt és még sorolhatnám.
Tudom , hogy a kérés és a kérdés nem ugyan az, tiszteletben is tartom ezt, majd megnézem magam. Nekem csak azzal van bajom, ahogyan válaszoltok, nem azzal, hogy mit.
Neked is kellemes ünnepeket!
"Szolgáld ki magad."
Kívánom hogy ez legyen a legocsmányabb mondat amit életedben hallasz. Üvegbúra alatt éltel, hogy ilyen hiperérzékeny lettél?...
És szerinted ez mi amit most csinálsz? Ha nem sértegetés.
Nem vagyok túl érzékeny, de ki mondom amit gondolok.
Az i3-7100 nem jobb az i3-8100-nál.
De egy i3-at összehasonlítani egy i5-el, főleg i7-el... Hát nem lovagias küzdelem.
az egész i5 kaby laket keresztbe lenyeli, de még i5 8th gen -ből is van akit leköröz a 8100
még i7-es ből is van olyan modell, amelyiknél jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!