Hogyan állíthatom vissza a laptopom külső vga-t?
Figyelt kérdés
Üdv. Szereztem egy ASUS X550L tipusu laptopot, Sajnos a kijelzője törött, Tettem rá egy külső monitort és megyen szépen. Újra akartam telepíteni, beleléptem a biosba beállítani a bootolást. De itt valamit még elnyomhattam, mert mikor rá nyomtam hogy sawe/exit, újraindult, és azóta nem jön be semmi sem a külső monitoron. A laptop kijelzőjén látszik h újraindul, de nem tudom kiolvasni mert annyira össze van törve és össze folyva a kép. Mit javasoltok a külső monitor vissza kapcsolására. Így látatlanul betudok lépni a biosba az F2-vel, csak utánna kéne egy kis segítség a sorrendre, hogy melyik oszlopba hanyadik sornál kell módosítani a külső vga beállítását.2017. dec. 22. 19:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!