Mate0110 kérdése:
Miért nem látja a bios a pendriveot?
Figyelt kérdés
Szóval...vettem egy Acer Nitro 5 laptopot Linuxal. Windows 10-et akarok rárakni, megcsináltam a telepítő pendriveot, de mikor bedugom a gépbe a biosban nem tudom kiválasztani hogy arról bootoljon, nincs ott a listán.2017. dec. 22. 11:15
1/3 anonim válasza:
A bios nem fogja felismerni a pendrive-od, ebben egészen biztos lehetsz.
Ha pendrive-ról akarsz bootolni, akkor a bios-ban valószínűleg találsz ilyet, hogy "removable drive" vagy "removable storage", a boot sorrend beállításokban. Na az legyen felül.
2/3 Hominida válasza:
Nézz körül alaposan az UEFI beállításai között, és ahol lehet, állítsd az USB használatát legacyre. Talán megoldja. Ma már kínos lenne, ha valaki olyan alaplapot gyártana, amelyik nem ismeri fel az USB-s eszközöket.
3/3 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, a rufus szarul másolta fel (vagy én rontottam el valamit) de végül sikerült, köszönöm mindenkinek a segítséget.
2017. dec. 27. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!