Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám Wii konzolra...

NGábor83 kérdése:

Hogyan tudnám Wii konzolra telepíteni az USBloader-t?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Wii konzolt és hgy a korábbi profilokat kitörötljem csináltam egy rendszer formázást, aminek következtében töröltem az USBloadert is. SD kártyán rajta van, csak a gép nem látja.

2017. dec. 22. 10:22
 1/1 anonim ***** válasza:

olyan rég volt már, hogy nem is emlékszem rendesen, de megpróbálok segíteni... (jelzem, még megvan a wii, játszok is rajta sokat ;) szóval nem szólom le :D )

letterbomb kell először, (4.3 rendszer esetében), az megjelenik az üzenetek között, azt futtatva tudsz ios-t telepíteni. két blokkot kell lecserélni, aztán mehet a homebrew channel, ha feltelepítetted, akkor már a wad manager-el tudsz egyéb loadereket is telepíteni

a wiihungary oldalán találsz tutorialt sztem

kellemes ünnepeket! ;)

2017. dec. 23. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!