Ebbe a gépbe x86 vagy x64 bittes windows futna jobban?
Videokàrtya 1gb
Ram 4gb
Processzor : inter core i5 @267GHz 2x
Most x64 bittes fut rajta, de az a probélem hogy lassú, akadozik a videó a youtube-on főleg ha full hd-ra váltok . játékok se úgy futnak ahogy kéne... talán átkén vàltnom x86 bittesre? Az jobban működne? Pls segitsen valaki
A videólejátszás HD-ban neked azért akadozik, mert nincs elég sávszélességed a folyamatos lejátszáshoz. A gépednek ehhez semmi köze.
A géped jó, megvan benne a teljesítmény, csak a windowst kellene egy kicsit finomhangolni.
" A videólejátszás HD-ban neked azért akadozik, mert nincs elég sávszélességed a folyamatos lejátszáshoz."
Mondjuk az is kérdés, milyen Internet-előfizetése van, hogyan (kábelesen vagy vezeték nélkül) csatlakozik esetleg a routerhez.
"A gépednek ehhez semmi köze."
Azért a kérdező "játékok se úgy futnak ahogy kéne" megállapítása és az a tény, hogy nem ismerjük sem a videokártya típusát, sem a játszandó játékok körét, sem hogy milyen módban játszaná azokat még okozhat meglepetéseket.
Egy notebook-ròl beszèlünk : dell
Az internet szolgaltatóm jó , telefonrol és a bátyám gépéről tökéletesen megy a full hd videók. Routerről vagyok csatlakoztatva. Ami laggolt az a GTA4 . Több játékot mèg nem probáltam mert ezt a notebok-ot 3 napja vettem használtan. A videokártya basszus nemtudom milyen de utàna nézek
"Egy notebook-ròl beszèlünk : dell "
Na már közelebb vagyunk. Annak a pontos típusa?
"Az internet szolgaltatóm jó , telefonrol és a bátyám gépéről tökéletesen megy a full hd videók."
Akkor az Internet szolgáltatás feltételezhetően jó.
"Ami laggolt az a GTA4"
Bár nem egy nagy (jelenlegi léptékkel nézve) gépigényű játékról van szó:
de egy laptopon - ha nincs megfelelő dedikált videokártya még az is kevés lehet.
"need for speed most wanted 2012"
Annak már nagyobb is egy kicsit a gépigénye:
"Routerről vagyok csatlakoztatva."
Kábelen vagy vezeték nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!