Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ebbe a gépbe x86 vagy x64...

Ebbe a gépbe x86 vagy x64 bittes windows futna jobban?

Figyelt kérdés

Videokàrtya 1gb

Ram 4gb

Processzor : inter core i5 @267GHz 2x

Most x64 bittes fut rajta, de az a probélem hogy lassú, akadozik a videó a youtube-on főleg ha full hd-ra váltok . játékok se úgy futnak ahogy kéne... talán átkén vàltnom x86 bittesre? Az jobban működne? Pls segitsen valaki

2017. dec. 19. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
64 bites processzoron a 64 bites opre fog gyorsabban futni. Beállítási gondjaid lehetnek neked, oprendszert nem kell váltanod.
2017. dec. 19. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem hozna gyorsulást, ráadásul nem tudnád kihasználni a 4 GiB RAM-ot se.

Pontosan milyen videokártya (Aida64: [link] vagy Speccy: [link] meg tudja neked mondani)?

2017. dec. 19. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:

A videólejátszás HD-ban neked azért akadozik, mert nincs elég sávszélességed a folyamatos lejátszáshoz. A gépednek ehhez semmi köze.

A géped jó, megvan benne a teljesítmény, csak a windowst kellene egy kicsit finomhangolni.

2017. dec. 19. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:

" A videólejátszás HD-ban neked azért akadozik, mert nincs elég sávszélességed a folyamatos lejátszáshoz."

Mondjuk az is kérdés, milyen Internet-előfizetése van, hogyan (kábelesen vagy vezeték nélkül) csatlakozik esetleg a routerhez.

"A gépednek ehhez semmi köze."

Azért a kérdező "játékok se úgy futnak ahogy kéne" megállapítása és az a tény, hogy nem ismerjük sem a videokártya típusát, sem a játszandó játékok körét, sem hogy milyen módban játszaná azokat még okozhat meglepetéseket.

2017. dec. 19. 12:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Egy notebook-ròl beszèlünk : dell

Az internet szolgaltatóm jó , telefonrol és a bátyám gépéről tökéletesen megy a full hd videók. Routerről vagyok csatlakoztatva. Ami laggolt az a GTA4 . Több játékot mèg nem probáltam mert ezt a notebok-ot 3 napja vettem használtan. A videokártya basszus nemtudom milyen de utàna nézek

2017. dec. 19. 12:59
 6/8 A kérdező kommentje:
*nem volt időm több jàtèkot probalni
2017. dec. 19. 13:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk a need for speed most wanted 2012 -t telepìtettem de mèg el se indult n
2017. dec. 19. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:

"Egy notebook-ròl beszèlünk : dell "

Na már közelebb vagyunk. Annak a pontos típusa?

"Az internet szolgaltatóm jó , telefonrol és a bátyám gépéről tökéletesen megy a full hd videók."

Akkor az Internet szolgáltatás feltételezhetően jó.

"Ami laggolt az a GTA4"

Bár nem egy nagy (jelenlegi léptékkel nézve) gépigényű játékról van szó:

[link]

de egy laptopon - ha nincs megfelelő dedikált videokártya még az is kevés lehet.

"need for speed most wanted 2012"

Annak már nagyobb is egy kicsit a gépigénye:

[link]

"Routerről vagyok csatlakoztatva."

Kábelen vagy vezeték nélkül?

2017. dec. 19. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!