Miért nem nyomtat a nyomtatóm?
Figyelt kérdés
Hp-s nyomtatóm van, ez már a második,ami nem nyomtat windows 10-el. Minden nyomtatnivaló fájlt várólistára tesz, és kiírja, hogy felhasználói beavatkozás szükséges,és nem lehet sehogyse elindítani a nyomtatást. Már ezerszer újratelepítettem,netről szedtem le illesztőprogramot, de semmi se használ. Találkozott már valaki ezzel a problémával?(Lassan ott tartok, hogy világgá megyek valahova, ahol nincsenek elektronikai eszközök.)2017. dec. 18. 13:49
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy az innen-onnan leszedett driverek nem jók. Töltsd le a HP hivatalos honlapjáról a nyomtatód típusának és az operációs rendszernek megfelelő illesztőprogramot és azt telepítsd. Előtte természetesen töröld le az összes eddig felrakott meghajtót.
Most az jutott még eszembe, hogy biztos, hogy a nyomtatód működik Win10 alatt? Mert ha nincsen hozzá driver, akkor Win10-en felejtős a nyomtatás.
2/5 A kérdező kommentje:
Az illesztőprogramot már többször is próbáltam, nem oldotta meg a dolgot. A driver dolgot kifejtenéd kérlek?
2017. dec. 18. 15:35
4/5 anonim válasza:
Torolj minden felganyolt drivert a nyomtato kapcsan. Tolts le es telepits hivatalos illesztoprogramot es kovesd a telepito utasitasait, kulonosen, ha usb-s. A vegen nyomtass tesztoldalt. Ha sikeres, minden egyeb, nyomtatora kuldott feladat is sikeres lesz. Ha nem, akkor kontakt/eszkozhiba.
5/5 Feciii1891 válasza:
Üdv. Megoldódott? Mert én is ezzel szenvedek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!