Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gamer laptop 300 körül?

Gamer laptop 300 körül?

Figyelt kérdés

Tudom, mindig mindenki elmondja bölcsen, hogy a laptopok nem játszásra valóak, vegyek asztali gépet, stb, stb, TUDOM!... DE!... Akkor is laptopot veszek, mert nincs fix helyem a nagyvilágban, folyamatosan mozgásban vagyok, egyik országból a másikba, egyik munkahelyről a másikba, úgyhogy kötelező egy laptopot vennem, ami mindenhova jön velem.

Utána néztem a dolgoknak, jelenleg 300 körül a legjobb videókártyás laptopok azok, melyekben a GTX 1050 Ti kapott helyet (szerintem legalábbis). 290-ért itt van például ez:

[link]

Jelenleg ennél jobb ár-érték arányú laptopot én nem találtam, de hátha vannak nálam ügyesebb emberek ebben a témában.

És igen, tudom, a laptop nem játékra való, túlmelegszik, stb, stb. Ez lesz életem 4. játszós laptopja, 2005 óta vásárolom folyamatosan 4-5 évenként ezeket, jól tudom, mennyit bírnak. Amúgy jóval többet annál, mint amennyire be vannak reklámozva, hogy tönkremennek éveken belül.

2017. dec. 18. 01:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Y520-at ne vegyél, mert egy túlmelegedő vacak, rossz anyaghasználattal és megbízhatatlan szervizzel. Dell 7567, Dell 7577, Acer Predator G3, HP Omen - ezek azok a gépek, amik normálisan vannak összerakva és nem fogják a teljesítményt visszavenni játék alatt. Tudom, hogy drágábbak, de mit érsz az olcsó géppel, amikor túlmelegedés miatt felére csökken az fps?
2017. dec. 18. 08:49
 2/5 anonim válasza:
Hááát, az a baj hogy nekem már ez a 300 is eléggé a felső határ, amit rászánnék. 220-ról indultam, de rájöttem, hogy az ilyen 950m, 960m-es videókártyák nem sokat érnek. Az 1050 Ti kicsikével már erősebb. Igazából főleg Fifázni szeretnék, annak meg talán nincs annyira seggberúgósan nagy gépigénye.
2017. dec. 18. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél Acer Aspire 5-öt Intel 8250U és Nvidia Geforce MX150-nel. 200-ból megvan és elég fifázni.
2017. dec. 18. 17:12
 4/5 LyahFayew válasza:
Én májusban vettem egy Lenovo Legion y520-ast 260 körül. Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, mindent elvisz, szép a grafikája, nem volt gond. Szeretnék bele rakatni egy SSD meghajtót, mert az nincs, de egyébként ajánlom :)
2017. dec. 19. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:

HP Omen és kész. :D

Az enyém 400k volt, gtx1070nel. Nem melegszik, nem hangos, rohadt jó. :)

2017. dec. 19. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!