Összeraknátok nekem egy jó számítógépet?
Figyelt kérdés
Maximum 150 ezer forint legyen, és ha lehetséges eltudjon vinni mostani játékokat is.2017. dec. 16. 13:56
1/6 anonim válasza:
Na, megint egy elmebajnok.
Annyira unalmas már folyton visszakérdezni. Nem is teszem.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor egy kicsit részletesebben leírom, hogy mit szeretnék. Semmi sincs meg még a gépből, még a ház se, szóval olyat is írhattok nyugodtan. Szóval írjatok egy komplett gépet (egér, billentyűzet és monitor már van), ami kijön 150 ezerből. Ha az lehetséges, akkor a gép eltudjon vinni mostani játékokat is.
2017. dec. 16. 14:17
3/6 anonim válasza:
Én ezt szoktam linkelni, mert aránylag jó konfigok vannak benne (és nincs bullsh1t 20 ezres SSD ajánlva 120 ezres géphez, 40 ezres alaplappal, stb.)
Annyi, hogy eléggé vegyes árakkal dolgoztak, sokat változott a helyzet az elmúlt hetekben, de hát ez köszönhető a bányászat lecsengésének, dráguló RAMoknak és ünnepi állapotoknak is.
A 155 ezres gép viszont nem rossz onnan.
4/6 anonim válasza:
150 -ből össze lehet rakni egy gépet, de az biztos nem bírkózik meg a mai játékokkal, hisz a keret felét csak a videókártya tenné ki.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor körülbelül mennyiért lehetne egy jó gépet venni?
2017. dec. 16. 14:54
6/6 anonim válasza:
Azt a te igényeid határozzák meg. Ha neked az kell, hogy minden mai játék szépen fusson, akkor az 200-220 -nál kezdődik.
Viszont ha filmnézésre kell, meg mondjuk az Euro truck 2-re, akkor arra elég az fentebb említett gép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!