A C: meghajtó miért van tele üres "játékmappákkal"?
Figyelt kérdés
Steamről, Battle.netről töltöttem le pár játékot, játszogattam velük, majd észrevettem hogy a C: meghajtó gyökere tele van üres mappákkal, amelyek az általam játszott játékok nevével egyezik meg. A Steam és a Battle.net is az E: meghajtóra van telepítve, az összes ilyen dokumentum meg temp meg ilyesmi meg a D: meghajtóra van átpakolva.2017. dec. 16. 11:07
1/1 anonim válasza:
Telepítéskor az lett volna az alapértelmezett gondolom, és hiába állítottad át, pakolgatta oda is a cuccait. Kevés veszélyesebb dolog van a számítógépre nézve, mint ezek a hülye, mindenhonnan letölthető, főleg ingyenes játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!