Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek róla?

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Processzor:

Intel® i7 2.7 GHZ

Memória:

8 GB RAM (pontos típust nem tudok)

Videókártya:

Intel® HD Graphics 5000

Laptop, pontos típusa Dell Latitude (típus nincs ideírva konkrétan)

64 bites, Windows 10 fut rajta, jogtiszta.

2017. dec. 14. 22:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Eh, a fogalmazásért bocsi, este van.:(
2017. dec. 14. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
régi notebook netezni, irodai munkára jó lehet
2017. dec. 14. 22:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából eddig játszottam is rajta pl Warframe, Team Fortress, World of Tanks, Call of Duty, LoL stb mentek rajta, Lol&tf&wot hibátlanul mediumon, warframe és cod mw4 alatt már megizzadt lowon is, de kisebb-nagyobb dropokkol viszi :/
2017. dec. 14. 22:53
 4/7 A kérdező kommentje:
dropokkal*
2017. dec. 14. 22:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Irodai munkára, programozásra, és hasonlókra teljesen jó. Játékok terén inkább régebbi címek ajánlottak, vagy mostani, kisebb gépigényű játékok. A gép legfőbb gyengesége az integrált grafikus vezérlő, ezen egy eGPU tud segíteni, ha a gép támogatja, viszont ez nem egy olcsó dolog.

Nekem egy ettől jócskán régebbi, üzleti szériás gépem van, egyedül a videokártyája erősebb a te gépedben lévőnél, és bár kompromisszumosan, de játszani is lehetne rajta, ha akarnék.

2017. dec. 14. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:

ez egy munka laptop, nem egy játék laptop.

ha fő tevékenységed a játék, akkor vagy vegyél egy asztalit, vagy vegyél egy drága gamer laptopot.

2017. dec. 15. 08:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag mindkettőre használom, játékok terén meg nagyjából amiket leírtam :D azokat meg kompromissziumosan, de viszi.
2017. dec. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!