Miért nem enged kb. semmit csinálni a telefonom?
Figyelt kérdés
A gmail azt irta ki hogy a play áruház valamit nem jól csinált.A play áruház,gmail,google,chrome meg még egy pár vagy be sem töltött vagy állandoan ledob és nem enged belemenni.A gmail-nek és a play áruháznak csináltam gyorsítótár törlést meg adat törlést is és a play áruháznak az összes frissitését töröltem.Ha rámegyek csak forog az a kör és nem jön be semmi.Sokáig vártam és mg mindig semmi.Légyszi segitsetek mit lehet csinálni?Nem akarok fölöslegesen visszaállitani a gyári beállitásokra.2017. dec. 12. 22:38
1/2 anonim válasza:
Összeszarta magát, előfordul. Sajnos nem sokmindent lehet vele csinálni. Milyen telefon?
2/2 Nekedcsakvalaki válasza:
Huawei y5ii.Nem tudom mi volt vele,de hagytam egy napig kikapcsolni és most ugy müködik mintha teljesen uj lenne.Azért köszi hogy segitenél 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!