Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Youtuber vagyok. Letiltotta...

Youtuber vagyok. Letiltotta az egyik vidim a youtube, mert a vagdosásról csináltam videót és látszott a vérem. Ha művérrel csinálnék valamit akkor is tiltana?

Figyelt kérdés

Szeretnék a depresszióról videót csinálni és az egyik jelenetben a számból jönne a vér,persze művér lenne..

Azt is törölné?

2017. dec. 12. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Korhatárt jelölted?
2017. dec. 13. 04:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen
2017. dec. 13. 04:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet elég lenne egy disclaimer, hogy csak trükk az egész, talán nem szúrnák ki. Vagy más videómegosztó, esetleg ártalmatlan előzetesek, majd szabadon terjeszthető torrent elérhetősége. Esetleg newsgroupok. De szerintem ne farcolgass, sehova nem vezet. Mondjuk én nem értek hozzá, max néha pár sör az öngyilkosságformám, az is külön ha adott a jókedv, és lesz kaja meg jó gyümölcslevek... :-)
2017. dec. 13. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!