Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mini DV kamerám van laptopra...

Nagy Bg kérdése:

Mini DV kamerám van laptopra szeretném letölteni és szerkeszteni a videókat. A laptopon nincs fierewiver csatlakozó. Hogy lehet megoldani a jó minőségű másolást?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi bajod az USB-vel ?
2017. dec. 12. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Emlékeim szerint sehogyan. Kínlódtam ezen párszor.

Old meg valakinél a videó merevlemezre másolását, akinek van firewire, nem tudok jobbat. Utána már tudod szerkeszteni. Nincs egy asztali gép? 2-3 ezer csak bele egy firewire kártya.

(1. az usb azért nem jó, mert egy tömörített, csökkentett minőségű videót ad ki. Amikkel én találkoztam, azoknál legalábbis így volt.)

2017. dec. 12. 11:27
 3/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha van a laptopodban "expresscard" hely akkor lehet vásárolni hozzá bővítő kártyát : [link]

Illetve kereshetsz "usb to firewire" vagy "RJ45 to firewire" kábelt/kütyüt.

Ezekkel az a gond hogy általában a forditottját találja meg az ember, tehát ami firewiréről alakitja át USB-re vagy RJ45-re.

Sok sikert.

üdv.

2017. dec. 12. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!