Nagy Bg kérdése:
Mini DV kamerám van laptopra szeretném letölteni és szerkeszteni a videókat. A laptopon nincs fierewiver csatlakozó. Hogy lehet megoldani a jó minőségű másolást?
Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 11:10
2/3 anonim válasza:
Emlékeim szerint sehogyan. Kínlódtam ezen párszor.
Old meg valakinél a videó merevlemezre másolását, akinek van firewire, nem tudok jobbat. Utána már tudod szerkeszteni. Nincs egy asztali gép? 2-3 ezer csak bele egy firewire kártya.
(1. az usb azért nem jó, mert egy tömörített, csökkentett minőségű videót ad ki. Amikkel én találkoztam, azoknál legalábbis így volt.)
3/3 coopper válasza:
Szia.
Ha van a laptopodban "expresscard" hely akkor lehet vásárolni hozzá bővítő kártyát : [link]
Illetve kereshetsz "usb to firewire" vagy "RJ45 to firewire" kábelt/kütyüt.
Ezekkel az a gond hogy általában a forditottját találja meg az ember, tehát ami firewiréről alakitja át USB-re vagy RJ45-re.
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!