Mi lesz ha nem töltöm vissza ncorera a torrentet?
"de pl ha 48 ora alatt sem tolti le senki, nem tudom visszaseedelni, akkor mi van? "
Semmi csak az idő számít. Az se baj, ha egyetlen megát se töltesz vissza.
" lehet valahogy szuneteltetni?"
Persze, az nem baj, ha abbahagyod egy időre a seedelést. Minimum két héten belül kell meglenni a 48 órának.
koszi szepen, ez megnyugtatott...
amugy hallottam olyat h ha sokat nem toltok vissza es engem torolnek akkor torlik azt is aki meghivott. mert ha engem torolnek annak nem orulnek, de az en problemam, viszont nem akarom rahozni a bajt a benazasommal arra aki meghivott... ez tenyleg igy van?
15 meghívottamat törölték eddig, de én még bent vagyok. Lehet azért mert prémium tag vagyok, de szerintem amúgy se törölnének csak ezért valakit. Aztán ki tudja.
Nem nehéz bent maradni, tényleg csak pár dologra kell figyelni. Továbbá 5 hit'n'run-t enged a rendszer a felhasználó rangúaknak is. Azaz ha 5 torrentet nem töltesz vissza, még akkor se büntetnek. Csak a 6. után, de akkor se azonnal törölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!