Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lesz ha nem töltöm vissza...

Dorothy000 kérdése:

Mi lesz ha nem töltöm vissza ncorera a torrentet?

Figyelt kérdés
letöltött a film, az oke. De vissza valamiert nem megy... tudom hogy elvileg 48 oraig kell seedelni, és az meg nem telt le nekem, de pl ha 48 ora alatt sem tolti le senki, nem tudom visszaseedelni, akkor mi van? varjak megtovabb? és a másik: most nem otthon vagyok, itt van net, tudom tolteni, es ha hazamegyek tudom folytatni, de kozben az uton megszakad... lehet valahogy szuneteltetni?

2017. dec. 10. 12:19
 1/5 meszike91 ***** válasza:
100%

"de pl ha 48 ora alatt sem tolti le senki, nem tudom visszaseedelni, akkor mi van? "

Semmi csak az idő számít. Az se baj, ha egyetlen megát se töltesz vissza.

" lehet valahogy szuneteltetni?"

Persze, az nem baj, ha abbahagyod egy időre a seedelést. Minimum két héten belül kell meglenni a 48 órának.

2017. dec. 10. 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:

koszi szepen, ez megnyugtatott...

amugy hallottam olyat h ha sokat nem toltok vissza es engem torolnek akkor torlik azt is aki meghivott. mert ha engem torolnek annak nem orulnek, de az en problemam, viszont nem akarom rahozni a bajt a benazasommal arra aki meghivott... ez tenyleg igy van?

2017. dec. 10. 12:34
 3/5 meszike91 ***** válasza:
100%

15 meghívottamat törölték eddig, de én még bent vagyok. Lehet azért mert prémium tag vagyok, de szerintem amúgy se törölnének csak ezért valakit. Aztán ki tudja.

Nem nehéz bent maradni, tényleg csak pár dologra kell figyelni. Továbbá 5 hit'n'run-t enged a rendszer a felhasználó rangúaknak is. Azaz ha 5 torrentet nem töltesz vissza, még akkor se büntetnek. Csak a 6. után, de akkor se azonnal törölnek.

2017. dec. 10. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:
szuper koszi
2017. dec. 10. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem seedelsz vissza valamit az 5.alkalom után se akkor 1 hónapra megvonják a letöltés jogát. Ha ez többször előfordul akkor ki is tilthatnak de ahhoz már tényleg gyökérnek és lustának kell lenni.
2017. dec. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!