Melyik telefont vegyem meg? Valaki aki ért hozzá pls
Figyelt kérdés
iPhone se 32gb vagy Huawei Mate 10 lite a jobb? Vagy más ötlet?2017. dec. 9. 22:54
1/6 anonim válasza:
Én a huaweit venném, de sose volt iphoneom, viszont más iphoneját használgattam és indokalatlanul drágának érzem. Plusz most lesz valami 64bitre fejlesztés ami szerintem a gyengébb iphoneoknak nem tesz jót
3/6 anonim válasza:
Hát mindenképp azt amelyiket jobban tetszik.
-Ha az ios rendszere tetszik jobban akkor iphone-t vegyél.
-Ha az android tetszik jobban akkor egy androidos telefont fogsz venni.
-Az iphone SE -elég kicsi telefon ,azt tudnod kell ,dr ha ez nemzavar téged, egyébként olyan erős mint egy i/6s ... szóval az ára sem olyan rossz a többi iphonehoz mérve..
4/6 anonim válasza:
Hát mindenképp azt amelyik jobban tetszik.
-Ha az ios rendszere tetszik jobban akkor iphone-t vegyél.
-Ha az android tetszik jobban akkor egy androidos telefont fogsz venni.
-Az iphone SE -elég kicsi telefon ,azt tudnod kell ,de ha ez nemzavar téged, egyébként olyan erős mint egy i/6s ... szóval az ára sem olyan rossz a többi iphonehoz mérve..
5/6 A kérdező kommentje:
Nem ismerem az iOS-t, mivel még sosem volt apple-m. Viszont az Android már unalmas és szeretném kipróbálni ezt is de csak ha megéri
2017. dec. 10. 19:11
6/6 anonim válasza:
én is androidról váltottam IOS-re nekem bejön ,iphone 5s-em van viszonylag régi telefon már,de még mindíg szinte hibátlan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!