Facebook bejegyzés nem kiemelhető, mit kell beállítani?
Figyelt kérdés
Egy facebook-os baki miatt, nevezzük így az alábbi történt. Vásároltam Paypallal egy bejegyzés kiemelést. Másnap amiről már itt gyk-n is írtam letiltottak mivel üzenetben valakinek elküldtem a támogatás szót angolul, csak példának a szöveget, de ezt a face jogtalan adománygyűjtésnek vette és tiltott. Ma kaptam egy bocsánatkérő üzenetet a kellemetlenségekért... No, de: Csak a már megvásárolt hirdetésem tud futni, másikat mellé nem tudok beállítani... Azt írja nincs fizetési mód pedig be van állítva a paypal. A kérdésem főként az lenne hogy hol lehet utolérni a face "ügyfélszolgálatát a problémámmal?? Köszi :) :)2017. dec. 9. 22:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!