Mi a baja a számítógépemnek? Segítség kérlek! PLS.
Sziasztok:)
Az a problémám, hogy amikor bekapcsolom a számítógépemet, a Windows betöltésénel befagy...tehát nem jön be az asztal, semmi...már fél órája nyomogatom az újraindító gombot, de nem ér semmit, nem tudom mi lehet ez:(
Nem vagyok szgép zseni, csökkentett módban beléptem, töröltem ki pár dolgot de semmi:(
Nem tudom közrejátszik-e az, hogy elég sokszor volt csíkos a kép, tehát amikor néztem egy képet, foltos, csíkos volt...
Segítsen vki, aki nagyon ért a szgépekhez, mert én nagyon nem értem:)
Köszönöm:)
Látatlanba, távolról, ehhez nem csak szakértőnek kellene lenni, hanem látnoknak, aki még a számítástechnikához is ért. :|
HW hiba nem túl valószínű, bár nem is kizárt, driverek már sokkal inkább. Kinéz neki egy teljes windóZZZ újratelepítés.
ajjajj:D
igen tudom így láttalanból nem lehet megmondani, de gondoltam hátha olyan hiba, ami gyakori...:)
akkor lehet jobb ha szerelőt hívok:)
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!