Van olyan bolt a 13. Kerületben ahol lehet venni gamer egeret? Azért kellene hogy ki tudjam próbáni
Gamer jelzőt ma már minden egérre ráaggatják ami világít, a ezek 90%-a vacakabb bármelyik irodainál.
ezek közül nézz ki egyet és árukeresőn keress rá, ne random boltba menj be.
Köszi
Nekem tulajdonképpen azért kell a kipróbálás mert van egy két olyan játékom(geometry dash) amihez valamikor elég gyorsan kell kattingatni.
Én így a 0-7000 forintig terjedő árakat vettem célba mert nem akarok tizen-huszon ezreket kifizetni egy egérért.
Például a g100s nagyjából 2.5m/s -et tud pontosan érzékelni, kisebb hibákkal akár 4m/s -et is, afölött pedig nem nagyon tud.
Átlag irodai egér olyan 70cm/s -et tud érzékelni, viszonyítási alapként, felsőkategóriás pmw3366 szenzoros pedig 7m/s körül. (átlag irodai egér kategóriába a világító "gamer" 3-6000ftos vackokat is belevehetjük nyugodtan, mint említettem, nagyon sok vacak van ami kinézettel adja el magát)
Megint figyelmetlen voltam és nem olvastam a kattintgatni szót :))
Kattintgatni bármivel lehet, nem túl változó a kapcsoló lenyomásához szükséges erő, ezt nem tudom, hogyan kéne szempontnak venni választáskor. Minőségi omron márkájú kapcsolók a 15ezer feletti árkategóás egerekben vannak, vagy vehetsz pár száz ft-ért ebayen/amazonon és kicseréled a mostani egeredben a kapcsolót (forrasztani kell).
Pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!