Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan bolt a 13. Kerületbe...

Van olyan bolt a 13. Kerületben ahol lehet venni gamer egeret? Azért kellene hogy ki tudjam próbáni

Figyelt kérdés
Szeretnék végre egy gamer egeret be ki is szeretném próbálni hogy milyen. Ezért nem akarok online vásárolni. Van ilyen bolt a 13. Kerületben?

2017. dec. 8. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Gamer jelzőt ma már minden egérre ráaggatják ami világít, a ezek 90%-a vacakabb bármelyik irodainál.

[link]

ezek közül nézz ki egyet és árukeresőn keress rá, ne random boltba menj be.

2017. dec. 8. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
A kipróbálás részt is figyelembe véve, sajnos maximum mediamarktban tudod a vacakabb hama egereket vagy amit ott árulnak.
2017. dec. 8. 21:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi

Nekem tulajdonképpen azért kell a kipróbálás mert van egy két olyan játékom(geometry dash) amihez valamikor elég gyorsan kell kattingatni.

Én így a 0-7000 forintig terjedő árakat vettem célba mert nem akarok tizen-huszon ezreket kifizetni egy egérért.

2017. dec. 8. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Például a g100s nagyjából 2.5m/s -et tud pontosan érzékelni, kisebb hibákkal akár 4m/s -et is, afölött pedig nem nagyon tud.

Átlag irodai egér olyan 70cm/s -et tud érzékelni, viszonyítási alapként, felsőkategóriás pmw3366 szenzoros pedig 7m/s körül. (átlag irodai egér kategóriába a világító "gamer" 3-6000ftos vackokat is belevehetjük nyugodtan, mint említettem, nagyon sok vacak van ami kinézettel adja el magát)

2017. dec. 8. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Megint figyelmetlen voltam és nem olvastam a kattintgatni szót :))

Kattintgatni bármivel lehet, nem túl változó a kapcsoló lenyomásához szükséges erő, ezt nem tudom, hogyan kéne szempontnak venni választáskor. Minőségi omron márkájú kapcsolók a 15ezer feletti árkategóás egerekben vannak, vagy vehetsz pár száz ft-ért ebayen/amazonon és kicseréled a mostani egeredben a kapcsolót (forrasztani kell).

Pl.:

[link]

[link]

2017. dec. 8. 22:36
 6/6 anonim válasza:
Nekem a Razer Deathadder Elite jött nagyon be, ha tudod próbáld ki valahol :)
2017. dec. 10. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!