Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gmailen olyan...

Hogyan tudnék gmailen olyan levelet forwardolni, amin egy régebbi dátum van?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk ma van december 6, és én azt szeretném bizonyítani, hogy egy e-mailt elküldtem december elsején. Valaki tudna segíteni?
2017. dec. 6. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Lehetetlen
2017. dec. 6. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerencsére sehogy.

Te most hamis bizonyítékot akarsz előállítani.

A google szerverei úgyis másodpercre pontosan tárolják, hogy mikor mit csináltál.

Hidd el, ha valakinek szüksége lesz rá, hogy valamit bizonyítsanak ellened, még azt is tudják, hogy ezt a kérdést mikor tetted fel, és melyik eszközödről.

2017. dec. 6. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, és bűncselekmény elkövetéséhez tilos segítséget kérni és adni ezen a fórumon.
2017. dec. 6. 22:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem bűncselekményről van szó, mielőtt még valaki rámhívná a TEKet
2017. dec. 6. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel be szeretnéd bizonyítani, feltételezem, hogy valóban elküldted December 1.-én. Ezt azonban kb. csak úgy tudod, hogy megmutatod az email fiókodat annak, akinek ezt bizonyítani szeretnéd. Mert készíthetnél róla képernyőképet, de az hamisítható.
2017. dec. 6. 23:24
 6/9 A kérdező kommentje:

De egy egyszerü forwardolásról lenne szó csak valamiért nem engedi a gmail :S

Hamis bizonyítékról szó sincs, az email valóban elment, csak nem tudom mi a baj... Mielőtt még feltételezitek hogy nagykaliberü csalásban veszek részt olvassátok már el a kérdést...

komolyan, tipikus magyar mentalitás, túl sok híradót néztek...

2017. dec. 6. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Te meg olvas el a válaszomat. A szöveg alacsony szintű értelmezőséflge ennyire magyar lenne?

Egyébként mikor forvaldolod, az eredetileg küldött email külsésének dátuma is látható az idézet részben.

2017. dec. 7. 03:47
 8/9 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudnék gmailen olyan levelet forwardolni, amin egy régebbi dátum van?"

Ezt a sok paranoiást:)

Nekem engedi forwardolni elküldöttből, és látszik is a régebbi dátum, de sajnos az is szerkeszthető. PC-ről, webes felületről beszélek

2017. dec. 7. 09:42
 9/9 A kérdező kommentje:
7es légyszíves ahelyett hogy itt trollkodsz menj el egy magyartanárhoz köszi
2017. dec. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!