A gamer gépem egészben vagy alkatrészenként adjam el?
Figyelt kérdés
szerintetek hogy érné meg? egy komplett már összerakott gépként vettem még egész új 4 hónapos. bocs ha zavarosan írtam2017. dec. 5. 21:08
1/1 anonim válasza:
Ha 4 hónapja vetted, akkor még bőven kell hogy legyen rá garancia. Nos ha a garancia kompletten a gépre vonatkozik, akkor egyben próbáld meg. Ha az alkatrészekre külön garancia van, akkor alkatrészenként is megpróbálhatod. Nézegesd a hardveraprót, hogy a te alkatrészeid kb mennyiért mennek. Ha megvannak az árak, döntsd el, hogy melyikkel jársz jobban.
Bár egy 4 hónapos "gamer" gépet nem tudom, hogy miért akarsz eladni. Miért nem gémelsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!