Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Sziasztok újra pasztáztam a procimat és eszt az értéket kaptam

1. CPU / 1. mag 46 °C (115 °F)

1. CPU / 2. mag 35 °C (95 °F)

1. CPU / 3. mag 39 °C (102 °F)

1. CPU / 4. mag 42 °C (108 °F)

GPU dióda 24 °C (75 °F)

ez nagyon jó csak egy a bibi

hogy a ventilátor olyan hangos hogy majd meg zavarodok

de előtte nem csinálta eszt hűtő normálisan illeszkedik a procihoz és normálisan le is van csavarozva

a nagy zaj még nem nagy baj de attól félek hogy így károsodhat a procim ?

2017. dec. 4. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg a hűtőt a megfelelő helyre dugtad vissza? Cpu_fan aljzatba kell.

Láttam már olyat, hogy valaki nem oda rakta vissza, és ezért maxon járt a cpu hűtő, mikor a gépet elvitték innen meg kérdezték, hogy mit csináltam, hogy ennyivel halkabb lett :D

A processzorod pedig ettől nem károsodhat, max a venti fog hamarabb elkopni.

Amúgy fordulatban mennyit pörög?

2017. dec. 4. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:

huu hogy mennyit pörög azt sajnos nem tudom de nagyon hangos filmet is alig tudok rajta nézni mert a venti hangosabb mint a film

amúgy ami a procin van az egy nagy hűtőborda 2 csavar fogja csak semmi más és mellette egy nagy venti ami rá és kifele fújja a levegőt vagy mi na az lett nagyon hangos de ahhoz nem nyúltam mikor pasztáztam

2017. dec. 4. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
ház az egy optiplex 960 gyári hűtés van rajta ha utána nézel képeken láthatod
2017. dec. 4. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!