Xiaomi bootloader hogyan?
Figyelt kérdés
A multkor rosszul fogalmaztam meg a kerdesem szoval mashogy kerdezem Szeretnemk feloldani egy telefont (xiaomi) a bootloadert letoltottem de nem kapok sms-t a regisztralaskor es tovabb se lep az oldal ezert nem tudom nyitni a telefont valami megoldast tudna esetleg valaki javasolni?2017. dec. 4. 09:04
1/2 anonim válasza:
SMS? :D jól le is huztak vele ... kingoroot ott kapsz root-ot meg bootloadert is
2/2 anonim válasza:
ma 12:18
Ha ennyire sötét vagy a témához, akkor minek szólsz hozzá?
Kérdező menj fel valamelyik xiaomi vagy miui oldalra ott szakszerű segítséget kapsz. Az enyém még nyílt bootloaderes így nekem nem volt ilyen gondom vele.
Olyan már nekem is volt, hogy az SMS-t egy kicsit később kaptam meg amikor az Mi fiókomba be akartam lépni. De, hogyha nem kapod meg olyankor nem tudom, hogy mit kell csinálni. Viszont van egy rakat xiaomi-val meg miui-val foglalkozó oldal.
en.miui.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!