Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak nekem irni...

Miért nem tudnak nekem irni messengeren?

Figyelt kérdés
Felfüggesztettem magam facebookro lmeg messengeről is, de most újra vissza léptem és nem tudnak irni az emberek, mi lehet itt a gond? Egy páran tudnak írni de vannak akik nem, mi lehet a hiba?
2017. dec. 3. 23:07
 1/1 anonim válasza:

Nekem is pontosan ez volt a problémám. Lehet már megoldottad te is, de gondoltam megosztom itt, hogyan oldottam meg én. Még másnak is hasznára lehet. :)

Nem tudom mennyire befolyásolta, de újratelepítettem a messengert a telefonomon, aztán facebookon, a gépen felfüggesztettem magam kb. 10 másodpercre. Amikor ezután bejelentkeztem és a messengerbe is, akkor már minden a régi volt, és így már azok az emberek is tudtak írni, akiknek előtte nem engedte.

2018. febr. 3. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!