Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógép azt mutatja a...

A számítógép azt mutatja a telefonom hogyha belépek hogy üres, miért?

Figyelt kérdés
Hozzá csatlakoztattam a telefonomat a géphez usb-vel és mikor lépek be a telefon mappájába azt írja hogy üres a mappa(képeket szerettem volna átrakni a gépre...)
2017. dec. 3. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Válasz ki a telefonon a megfelelő csatlakozási módot, úgy jó lesz.
2017. dec. 3. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Old fel a telefont.
2017. dec. 3. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:
nem hozza be a csatlakozási módokat régebben mikor bedugtam atelefont és feloldottam aztán felhozta hogy válasszak de most nem... hogy kell?
2017. dec. 3. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehúzod azt a felső cuccot a telefonon (nem tudom mi a neve, de szerintem tudod mire gondolok) és ott kéne lennie.
2017. dec. 4. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a felső cuccos állapotsáv/értesítési sáv néven vált ismertté mert igazából ez pont leírja mi is az. Értesítéseket is kapsz ott, állapotot is jelez. Az állapotsáv mondjuk egy tágabb fogalom, abba bele tartoznak az értesítések is. Mind1, ezt nem ragozom tovább :D Csak húzd le, rányomsz az adott értesítésre ami a csatlakozással kapcsolatos és ott ki fogod tudni választani a felugró lehetőségek közül a megfelelőt. Nem írom konkrétan mivel szinte minden telón másképp írja ki az adott üzemmódot. Általánosságban pedig kép és fájlok, valami ilyesmi a 2 üzemmód neve.
2017. dec. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!