Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » R9 380x -et lehet még valahol...

Witcher0372 kérdése:

R9 380x -et lehet még valahol vásárolni újonnan?

Figyelt kérdés
Üdv, videókártya vásárlás elött álok, olyan kérdésem lenne hogy az R9 380 vagy a 380x et lehet még valahol vásárolni? A másik kiszemeltem az a Gtx 960, ha esetleg tudnátok ajánlani vagy véleményeket mondani azt megköszönném. esetleg ha valakinek lenne használtan müködöképes állapotban lévő kártya akkor érdekelne, max 55-60 ezerért. Jófogásrol félek rendelni sajnos már vertek át, nem működő kártyát adtak el.
2017. dec. 2. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:

GTX 960 van még boltban, csak újonnan már nem éri meg.

Jófogásról tényleg ne, én a hardveraprót tudom javasolni, ott van értékelési rendszer.

Az általad említett kártyák ott megtalálhatók, de annál erősebb is, 60 ezerért már GTX 970-et is bőven kapsz.

[link]

[link]

Sőt, időnként a használt GTX 1060 3GB is megfogható ennyiből.

45k körül van a 1050Ti.

Szintén ott vannak az áramzabáló szörnykártyák, mint az R9 290X stb., csak ahhoz tudni kéne, milyen táppal használnád, mielőtt ajánlani merném.

2017. dec. 3. 04:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ez lenne a jelenlegi gépem: Ryzen 1600 Fsp 600 Msi A320m gaming pro 8gb ddr4 2400mhz ram. Az lenne a kérdésem hogy ez az oldal amit javasoltál mennyire megbízható? Úgy értem ha rendelek 1-kártyát akkor működőképes lessz? kicsit félek így rendelni. A másik kérdésem amit ajánlottál videókártyákat az egyik hirdetésen bellül árulnak 3 db kártyát azt írja hogy minimum 550w az én Fsp 600w -os tápom elég hozzá? válaszodat előre is köszönöm.
2017. dec. 3. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha ráklikkelsz az eladó nevére, láthatod, a korábbi vásárlói miként értékelték, tulajdonképp ez az "ajánlólevél".

GTX 970 + Ryzen 1600 egyébként 250W-ot fogyaszt kb. teljes terhelésen, az egész gép pedig biztosan nem érné el a 350-et sem. A VGA gyártók ezt mindig eltúlozzák, hogy bebiztosítsák gyenge táppal rendelkező vásárlók felé magukat, de akinek jó minőségű, erős tápja van, annak ezzel nem kell foglalkoznia. Milyen FSP-d van pontosan?

3 ventilátoros kártyánál azért még a ház méreteit is figyelni kell, fizikailag befér-e.

2017. dec. 3. 15:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Fsp hyper 600w A ház pedig Zalman Z11 Plus HF1 [link] [link]
2017. dec. 3. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor ne vegyél 3 ventilátoros verziót, sajnos 1 centivel ezek hosszabbak, mint amit a házad támogat. (970-hez bőven elég egyébként is a 2.)

Táp jó lesz.

2017. dec. 3. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Illetve ha fontos számodra a több év garancia, akkor meg a 1050Ti-t tudom javasolni, azt zsír újan megkapod 45 ezer körül.
2017. dec. 3. 15:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a segitséget meglett a tökéletes kártya, picit drágább de legalább 1-jó darabig biztos jó lesz. Msi GTX 1060 GAMING X 3G
2017. dec. 4. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!