Mindig amikor bekapcsolom a gépet nagyon lassú a Win10, újraindítás után minden gyors és hibátlan, mi az oka?
Figyelt kérdés
Bekapcsoláskor az indulóképernyő alján a szöveget se jeleníti meg, hogy F2 = BIOS ... F12 = Boot menü, viszont újraindítás után már ezt is megjeleníti. Tehát újraindítás után minden jól működik, csak a gép bekapcsolásakor iszonyat lassan tölt be a rendszer és amikor betölt, akkor is használhatatlanul lassú, ezért már a felhasználói fiók résznél újraindítom mindig a gépet és utána tökéletes és tök gyors minden.2017. dec. 2. 00:14
2/8 A kérdező kommentje:
A google keresőt én is ismerem és használtam is már :) Amit linkeltél ott nem fellelhető a probléma megoldása. A legtöbb helyen az újraindítás utáni lassulást, mint jelenséget is írják. A gépemnek meg nem ez a problémája, sőt, ha elolvasod a kérdésem, akkor benne is van, hogy újraindítás kell neki és minden tökéletes. Kikapcsolt állapotból való indítás esetén van probléma és google által nem találtam választ, ezért írtam fórumokra.
2017. dec. 2. 12:14
3/8 levis56 válasza:
Lehet szoftveres hiba,én újra telepíteném a rendszert nem kínlódnék!
4/8 A kérdező kommentje:
Tuti szoftveres hiba, mivel ha hardware hiba lenne, akkor újraindítás után nem működne tökéletesen. Szerintem driver miatt van, mert amíg nem telepítettem illesztőprogramokat, addig nem volt ilyen gond. Viszont mivel fent van minden driver és az eszközkezelőben mindent naprakésznek ír és nem talál frissebb drivereket, így nem tudom mit akar még.
2017. dec. 2. 17:33
5/8 A kérdező kommentje:
Kérdés, hogy bekapcsoláskor miért kezelné másképp a drivereket, mint újraindítás esetén..
2017. dec. 2. 17:34
6/8 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Visszaállítottam az egérpad illesztőprogramját egy korábbi verzióra és most már leállított állapotból való induláskor is tökéletesen működik, gyorsan. Úgyhogy driver okozta. Mondjuk arra nem gondoltam volna, hogy épp az egérpad illesztője a problémája.
2017. dec. 2. 20:58
7/8 A kérdező kommentje:
Mégse :D
2017. dec. 3. 13:42
8/8 A kérdező kommentje:
A Windows 10 rendszerbeállítások / energiabeállításoknál ki kell kapcsolni a gyors indítást (quickboot mode). BIOS menüben is ki kell kapcsolni. Nálam ez megoldotta :)
2017. dec. 3. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!