Filmek megakadnak merevlemezről játszva?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, ugyanis laptopomba beszereltem egy SSD-t a gyors bootolás érdekében. A HDD-t benne hagytam és azon tartom a letöltött dolgaimat. Általában arról szoktam filmezni, de mióta nem a HDD-n van a rendszer, sokszor megszoktak akadni a filmek egy-egy másodperc erejéig, ami egy idő után bosszantó. Mit lehetne ez ellen tenni, energia takarékos módot kikapcsolva sem változik a helyzet és másfajta lejátszók használata sem szüntette meg a gondomat.2017. dec. 1. 16:34
1/2 Takysoft válasza:
A HDD sebessége bőven jó kellene, hogy legyen szinte bármilyen dologra. (kivéve oprendszer futtatását)
De játékra, adattárolásra is jó.
És ha csak nem 4K 60fps HDR filmekről van szó, nem lehet gond a sebességgel.
A hiba, amit írsz elég fura. Haveromnak zenékkel van hasonló gondja.
Én valami IO problámára tippelek.
milyen módban használod a SATA vezérlőket? IDE vagy AHCI?
2/2 A kérdező kommentje:
ACHI módban van, ezen kívül csak RAID-et lehet beállítani.
2017. dec. 2. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!