Megmondaná azt valaki, hogy. én régen xp-t használtam. Nos, azon létrehoztam egy word dokumentumot. De most már win 7-em van, ezen pedig 2010-es van. :/ ?
Az lenne a kërdésem, hogy ezt a word dokumentumot hogyan tudnám megnyitni, szerkeszteni, esetleg programmal vagy online elmenteni, például pdf-be!?
A választ/válaszokat előre is köszönöm! :)
openoffice writer megnyitja és van ahhoz pdf export plugin.
töltsd le az openoffice-t majd telepítsd hozzá a pdf export plugint és nyisd meg a OO writerral, az a Word OO megfelelője.
Nem is próbáltad megnyitni?
Nem is próbáltál valamit PDF-be exportálni?
Vagy hogy van ez? A 2010-es Word elvileg mindkettőre képes. Ha nem sikerült megnyitnod, akkor lehet, hogy a dokumentummal nem stimmel valami, azon meg nem segít az OpenOffice, ne hallgass #1 sziréndalára. A Word dokumentumokat még mindig a Word nyitja meg legtökéletesebben.
De, próbáltam! :)
Csakhogy; értelmetlen írásjeleket (kódolás) adott be.
Hát, ott valami más lesz a difi, vagy a dokumentum, vagy a program körül nincs minden rendben. Mindenesetre, mielőtt egy újabb böhöm programot (OpenOffice vagy inkább akkor LibreOffice) telepítesz, előtte még megpróbálhatod online is megnyitni:
Hogyha nem túlságosan bizalmas természetű, nekem is elküldheted, és megpróbálom LibreOffice-szal, AbiWorddel. Jelezd privátban, ha erre szánod el magad.
Kedves tabaki! :)
Nagyon szépen köszönöm! :) Megpróbáalom ezrkkrl is, ha nem megy, írok! ;)
Mégegyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!