Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ha optimalizálva...

Szerintetek ha optimalizálva lett a PUBG, ezzel a konfiggal meglenne a fix 30, vagy esetleg fix 60 fps-em benne, Hd vagy FHd minőségben?

Figyelt kérdés

I3-7100 2 mag 4 szál 3,9 ghz

geforce gtx 1050 Ti 4gb gddr5

8gb ddr4 2400 mhz RAM

Vélemény sztetek menne a fentiek alapján?

#fps #gép #Intel Core i5 #GTX #CS:GO #GTX 1080 #GTX 1050 #PUBG #playerunkown's battlegrounds. pábdzsí #counter-strike-global offensive
2017. nov. 29. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9: Még mindig Early Access.
2017. nov. 30. 17:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! #11 már nem early acces nézd meg steamen is nicsn az early acces játékoko között, és már emnm is az emrt optimalizálva lett akár tetszik akár nem, droppok mindíg vannak és lesznek is. Az egy dolog hogy enm a legjobban lett optimalizálva, de optimalizálva lett az biztos. Közép-magas kategóriás gamer pc-ken (mint pl az enyém amit fent írtam) 30 alá nem nagyon droppol, és az fix. Köszi mindenkinek mégegyszer!(helyesírásért sorry , gyorsan gépeltem)
2017. nov. 30. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: De igen, még Early Access. A játék adatlapját nézd, csak az számít.
2017. nov. 30. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:

öcséd gépe soha nem fogja vinni csak ha szószerint mindent cserélsz.

és nem számít milyen stádiumba van, még mindig kifejezetten szarul van optimalizálva.

2017. nov. 30. 23:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Emberek nem eraly acces, nézzétek meg nem vitatkozom. Ja utolsó kb. tudom :D A test szerver még tényleg elég ratyi azt elismerem. De a normál játék már egészen szépen játszható.
2017. dec. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!