Sándor3282 kérdése:
Xbox one x konzolra game, HOGYAN LEHET?
Figyelt kérdés
Hello segitséget szeretnék kérni vásároltam eyg xbox one x konzolt és kérdésem ha pc-re letöltök xbox játékot azt hogyan tudom rárakni a konzolra ugy hogy mükögyön persze pendrivével szeretném elöre is köszönöm a választ.2017. nov. 29. 10:40
1/8 anonim válasza:
Sehogy.
Betakarodsz a boltba és megveszed a játékot, nem ingyenesek.
A konzolt is loptad meg a tévét is?
2/8 anonim válasza:
Ahogy írták,sehogy, elvan az szépen látva védelemmel, már az én "winchester" alaplapos xbox 360-amat se nagyon lehetett rgh-ázni,vagy elég borsos áron, akkor gondolom egy xbox one-ra még komolyabb védelem került. A konzol az ilyen, ha játszani akarsz,akkor meg kell venni a játékot.
3/8 anonim válasza:
Xbox One-ra még nincs törés, nem lehet lopott játékokat futtatni rajta.
4/8 anonim válasza:
Én optimista vagyok!
Ha crossplayes játékra gondoltál, akkor Xboxon külön kell letölteni a PC játékot, a listából, mivel megkapod PC-re is, és Xboxra is.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választaszokat
2017. nov. 29. 12:24
6/8 anonim válasza:
Még a legnagyobb torrent oldalakon sincs rá játék, csak 360ra.
7/8 A kérdező kommentje:
360-as játékok is menek a konzolon csak érdeklödtem hátha én edig pc-és voltam vagyok legujabb játékokat már végig játszotam mig konzolon méreg drágák ....kérdés akor minek is nekem konzol ajándékba kaptam 6honap gold elöfizetésel együt de szart sem ér szerintem azonkivül hogy multiba játszhatok igy valoszinü eladásra kerül deazért köszönöm mindenki válaszát
2017. nov. 30. 10:38
8/8 anonim válasza:
Hát igen, a játékokat meg kell vásárolni. Nem ingyen dolgoznak a fejlesztők, kiadók. Nagyon olcsón lehet kapni egyébként játékokat leárazáskor, nyilván nem a legújabbat, de sok játékot, nagyon jó áron el lehet érni. Ha van Goldod, minden hónapban kapsz 4 ingyen játékot.
A jelenlegi támogatott 360-as játékokat viszi a One, ezeknek a száma már 300 felett van, és bővül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!