Mi a baja? Lenovo

Figyelt kérdés
kb. 2 éves lenovo gép. op rendszer telepítés óta (nem én csináltam) Hdd teljesítménye 100% kondija 9%. Ha bedugom a tötőt elmegy a kép. Kikapcsol néha magától, nem ismeri fel az usbn bedugott eszközöket. Nem vagyok nagy infó mágus. A szerelő új hdd-t ajánl de nem bízok a csávóba. Szerintetek?

2017. nov. 28. 19:16
 1/4 Dongaben ***** válasza:

A HDD-t vedd ki, és teszteld le egy másik gépben. Ha ott is ilyen gyenge, akkor próbálj róla lementeni mindent, ami kell, aztán valóban "kuka".

Ha másik gépben jók az eredmények, akkor telepítsd újra, vagy inkább kérj meg valakit, aki ért hozzá. (Ebben az esetben NE azt, aki most telepítette.)

2017. nov. 28. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem leejtette vagy megüthette a szerelő.
2017. nov. 28. 20:02
 3/4 Dongaben ***** válasza:
Lehetséges, hogy leejtette...:( Ezért kellene a HDD-t máshol kipróbálni. Akár külső USB-s házban is! (Amúgy, azt is el tudom képzelni, hogy kicserélte egy Sz@rra, hogy lehúzzon...:( Láttunk már ilyet...és csak több ilyen eset után bukott le az illető, mert megvolt a HDD gyári száma a tulajnak, és nem azt kapta vissza...)
2017. nov. 28. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerelőben nem sazabd bízni. Gyári számot mindig fel kell írni! HDD Sentinellel ellenőrizni a merevlemezt! -ha lehet külső gépben is tesztelni kell az adott merevlemezt, mert akkor csak lehúznak téged a rossz merevlemez visszarakásával!

Én is jártam így laptop billentyűzettel, hogy 30 ezret akart lehúzni érte a szerelő!

2017. dec. 1. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!