Mivel jobb egy Iphone mint egy android Nekem Lg G pro 2 telóm van 32 GB 3 Giga Ram 5.9" kijelző ez kb 30 000 ért külföldről be lehet szerezni Egy Iphone 7 32 GB 2 Giga ram 4.7" kijelző?
Kismillió magyar cikk is van már róla, ahol összeszednek ilyen dolgokat ezzek kapcsolatban.
A kulcsszó egyébként a rendszer, tehát az IOS. Sokáig levolt maradva az android stabilitás, megbízhatóság szempontjából. Amíg az android ezekkel szenvedett, addig az IOS szinte "lefagyaszthatatlan" volt. Az utóbbi időben (kb 2 éve) már bőven felhozta magát az android. Már
a Samunál sem annyira hulladék a TouchWiz felület (csúcsmobiljaikon), mint anno volt.
Ám bár nem rég jött ki az IOS 11-es főverzió az Apple termékekre, és rengeteg negatív visszajelzés éri a gyártót még mindíg, és én is ezt tapasztaltam a környezetemben, 10 emberből 9 szídja.
Összegezve: régebben sokkal stabilabb volt az IOS, ezért akár 3-4 év múlva is ugyanolyan használható volt, mint újkorában (ez ma is igaz), ellenben az androiddal, ami még a csúcsmobilokon sem futott jól másfél-két év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!