Steam linket megveszem steamen kerezstül kiszállítják Magyarországra? És ha igen mennyiért?
Figyelt kérdés
Black Friday miatt venném, most jól le van tolva az ára.2017. nov. 24. 13:21
1/2 anonim válasza:
Bár régi cikk, eszerint 12,44 euró a szállítás ide:
Ez még mindig csak 18 euró körül van, és 22 alatt áfamentes, úgyhogy a vámon sem szólhatnak bele (de fennakadhat ellenőrésre) + karácsonyi csúcs miatt idén már aligha kapod meg. Szerintem még így is megéri, eddig 5 euró volt a legjobb leárazás Amazonon, most 5,5 Steamen.
FAQ:
"A szállítási költség akkor kerül kiszámításra, amikor beírtad a címet a megrendelésedhez. Az összeg függ a szállítási helytől, hogy mely hardver lett megrendelve és összesen hány eszköz volt a megrendelésben."
2/2 anonim válasza:
Közben én is rendeltem, akit érdekel még:
- Steam link: 5,5€
- Szállítás: 15,8€
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!