Mi baja lehet az asztali PC nek?
Figyelt kérdés
Ma bekapcsoltam a gépet és a 2 LED a Power és a HDD visszajelzője vibrálni kezdett pontosabban sűrűm villogni mind a kettő, de se kép se hang. A gép nem sipol, semmi képet nem ad be. A ventilátorok forognak, de a kelleténél lassabban. Táp hibára gyanakodtam, cseréltem is mert volt idehaza alig használt ami működik mert egy másik gépbe szépen ketyeg. Az egész délutánt végig kínlódtam. Ramokat kiszedtem semmi visszaraktam, semmi. HDDt lekötöttem plusz a DVD írót, de semmi változás. A gépnek semmi előjele nem volt hogy gondja lenne, tegnap jó volt, de ma meg rögtön a hibával kezdte a napot. Már nem tudom mit tegyek. Alaplapra tippelek hogy az adta meg magát. Azért írtam ki, mert tudom hogy látatlanba nem lehet mit mondani, de hátha járt már így valaki, és esetleg tudna segíteni.2017. nov. 22. 19:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!