Meg lehet szabadulni valahogyan a windows frissítésektől?
Windows 7 jó hogy nem zavar, már nem frissítik, csak ha valami irtó kritikus hibája maradt foltozatlan. Emlékszel nyáron a zsarolóvírus-hullámra? Csak azok szedték be akik megrögzött frissítés-ellenzők, "mert attól csak lassul a gép, a helyet foglalja, zavar az értesítés", mindenki másnak akinél működött az automatikus frissítés annak leszedte a rendszer és védett is volt.
Dönthetsz: kibírsz pár perc frissítést, vagy azt kockáztatod hogy biztonsági mentés hiányában minden személyes adatod végleg elveszik.
Az asztalon lévő számítógép (This pc vagy ez a gép) ikon-ra jobb klikk/manage(kezelés)/ bal oldalt van egy service(szolgáltatások) azt a fült nyisd ki és megint ott van a szolgáltatások
És ott keresd ki a windows update-t
Dupla katt rá és ott van a leállítás(stop). És állítsd át letiltva -ra.
UI.: bocsi ha egy kicsit pontatlan csak telefonon írok :)
Első, van benne valami lehet az lesz.
Második, Nem tudom pontosan mi az a zsaroló vírus amit említettél, és ha arra gondolsz nem azért nem akarom frissíteni mert lassul a gép meg ilyesmi hanem szimplán azért mert ez ami van jól bevált, és nem pár perc mert az én gépemen is engedtem a múltkor és kb 2 óra telt el de legalább másfél és még mindig frissítette.
Harmadik, azt már megcsináltam de semmit nem hatott. :/
Pedig eléggé komoly hírértéke volt a nyáron:
A vírus olyan gépeket volt képes megfertőzni, melyeket nem frissítettek hónapok óta, pedig kijött a javítás amivel elkerülhető lett volna. Te elfogadod a gépet hogy úgy is jó ahogy van, mert működik, csak ha beszedsz egy ilyen vírust mert a biztonsági hiba nincs kijavítva a frissítés letiltása miatt akkor bajban vagy.
Ha nem bírja a gép a Windows10-et, akkor ne legyen rajta W10, de ne a biztonsági beállításokon spóroljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!