Mi baja van a processzoromnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok újra pasztáztam a procimat és nem értem mi a gond már full ideg vagyok!!!
csináltam már úgy is hogy egy borsónyit tettem a procira
volt az is hogy nagyobb rizs szemet el is kentem már volt it kereszt is minden de játékok alatt állandóan eszt az értéket kapom
1. CPU / 1. mag 83 °C (181 °F)
1. CPU / 2. mag 73 °C (163 °F)
1. CPU / 3. mag 76 °C (169 °F)
1. CPU / 4. mag 71 °C (160 °F)
GPU dióda 45 °C (113 °F)
hütö tökéletesen fekszik a procin
de az a érdekes hogy nem volt eddig semmi baja
csak ki portalanítottam a gépet és a hűtöket is és mióta le vettem a procirol a hűtőt el szabadult a pokol !!
mi a f.anc van ezzel ?
2017. nov. 17. 14:45
1/16 anonim válasza:
Lehet rossz a paszta. Én pár napja pasztáztam az új procit egy noname szarral, kétszer próbáltam, de 90 fok fölé ment simán 100%-os terhelésen. Aztán vettem egy arctic mx-2-est, és így 20 fokkal alacsonyabb a hőmérséklete :)
2/16 A kérdező kommentje:
pasztám neve high performance cooler master
2017. nov. 17. 14:53
3/16 Robivosi válasza:
A procit takarítsd meg rendesen, mielőtt a pasztát ráteszed, főleg, ha előtte más fajta paszta volt.
4/16 A kérdező kommentje:
arany tisztára le takarítottam
2017. nov. 17. 15:07
5/16 A kérdező kommentje:
de így hogy csak netezek torrent youtube megy vagy 100 oldal meg van nyitva ott szépen muzsikál jo fel megy 60 61 °C is de az még nem nagyon vészes de ha játék telepítése vagy éppen játszom olyan hangos lesz a hűtöm hogy majd fel robban
2017. nov. 17. 15:10
6/16 Robivosi válasza:
A hütő magját is letakarítottad?
7/16 A kérdező kommentje:
igen az volt az elsö nem tudom mi van ezzel de egy hete kínlódom vele
2017. nov. 17. 15:20
8/16 Robivosi válasza:
Értem. Akkor még esetleg Bios-ban ahol a CPU beállítások vannak, ott nézd át a FAN Controller beállításokat.
9/16 A kérdező kommentje:
hát ez nekem magas ott mit kell beállítani ?
2017. nov. 17. 15:44
10/16 anonim válasza:
Milyen processzor? Milyen hűtő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!