Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen billentyuzetet vegyek?...

Milyen billentyuzetet vegyek? Olyat szeretnek, ami jatekosoknak valo, ami vilagit, de nem tudom melyik a jo?

Figyelt kérdés
Baratomnak szeretnek karacsonyra gamer keyboardot, mert szeret jatszani a gepen. De olyat szeretnek, ami jatekhoz is jo, meg mindennapi hasznalatra is.Olyat szeretnek, ami vilagit... de kulonbozo arban vannak es nem tudom melyik eri meg jobban. Legyszi adjatok tippeket, mert en nem ertek hozza :(

2017. nov. 16. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyit szánsz rá? 8 ezer körül már vannak jók.
2017. nov. 16. 10:58
 2/6 A kérdező kommentje:
maximum 20ezerre gondoltam, de ahogy neztem, azok mind kabelesek... van olyan is, amihez nem kell kabel?
2017. nov. 17. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Bmeg, mit akarsz te? Vezetékes RGB max, de az is a jó. Vezeték nélküli mind egy fos.
2017. nov. 17. 22:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Bmeg, en egy vezetek nelkuli vilagitos billentyuzetet akarok, bmeg... mit nem ertesz? ha nincsen ilyen akkor azt irjad, ne azt, h bmeg, bmeg. de latom te sem ertesz hozza, bmeg.
2017. nov. 18. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor leírom. Vilagitos vezetek nelkuli billentyűzetet nehezen fogsz találni, azon kívül, hogy nem éri meg, sőt még az elemet is kell bele venni. Ha állandó helye van a billetyűzetnek, akkor felesleges vezeték nélküli. Amúgy meg vezetékesből ami világit rengeteg van a piacon. [link]
2017. nov. 19. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Na. koszonom. Nincs fix helye a billentyuzetnek, a kanapen hasznaljuk, a gep ra van kotve a tevere.. azert kellett volna vezetek nelkuli.. vilagitos meg hogy este is lehessen jobban latni a billentyuzetet.. de ha nincs ilyen, akkor kitalalok mast.. koszi vegul a valaszt :D
2017. nov. 20. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!