Bihar Valatonon kérdése:
2x 3 sípolás gépindításnál mi a gond?
Figyelt kérdés
Megakadtam teljesen...ritka ami ki fog rajtam, de ez most olyan. Indulásnál 2x 3 sípolás...nem..nem 6 egybe 2x 3 egyszer 3 majd kis szünet megint 3. Néha "elkapja" akkor viszont elindul simán. Nem a rammal van gon nem is a billentyűzet kontrollere! Valakinek tapasztalat?2017. nov. 14. 05:00
1/4 A kérdező kommentje:
Jah alaplap Asrock FM2A88X-PRO3+
2017. nov. 14. 05:13
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Ez a, hogy én sem találtam így, de amikor 6ot sípol az nem így sípol, másik lapnál megnéztem... leett minden húzva akkor is ugyanez...csak azért nem értem, mert ha a lap haldoklik, akkor ha elindul utána újraindul/kikapcsol stb, de amikor elindul akkor általában hosszabb működésnél esetleg egy újraindulás, de amúgy megy probléma nélkül....hasonlóval sem találkoztam még azért nem tudom hova tenni ilyen formában.
2017. nov. 14. 06:47
4/4 anonim válasza:
Itt alul memória hibát ír, igaz 15 éves a hozzászólás :D
próbáld meg a memóriamodulokat megmozgatni, kivenni egyesével tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!