Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik AiO gépet lenne érdemes...

Melyik AiO gépet lenne érdemes választani?

Figyelt kérdés

A helyhiány miatt AiO gépen gondolkodtam, sokat megnéztem már, de nem igazán vagyok elégedett a hardver adatokkal. Olyan 300-400ezer körül nézegettem Asus, HP, Lenovo gépeket. Elsősorban otthoni munkához kellene, Photoshop, PHP Storm...stb. programok egyidejű futtatásához.

Belinkelek párat, ti melyiket választanátok közülük?

1. Asus

[link]

Az a gondom vele, hogy csak kétmagos processzor van benne. Nem lennének lassabbak rajta a nagyobb programok?

2. HP

[link]

Az adatok alapján talán ez lenne a legmegfelelőbb, de itt meg a 256 Gb tárhely nem tetszik, kevesellem. Plusz a HP márkától is ódzkodom.

3. Másik Asus

[link]

Itt is a kétmagos processzor...

Ti melyikre szavaznátok?

2017. nov. 13. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valamit valamiért, mobil fronton ilyen teljesítményt kapsz. Én az elsőt venném, abban a legjobb a proci. HP-ban az Intel HD nem valami szép ennyi pénzért és azért egy rendes videokártyát meghálál a photoshop is, GPU gyorsítás miatt. 2 mag annyira nem rossz ha 4 szálon működnek. Ezekhez a programokhoz elég, persze ha extrém felbontásban szerkesztesz kismillió effektel lehet, hogy elfogy a gép, de ezt már neked kell tudni.
2017. nov. 13. 13:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Az Intel HD Graphics videókártya egyébként tényleg gyenge lenne bele?

Még ezt a gépet néztem, olcsóbb a többinél, optikai meghajtó is van benne (DVD), de ebben is ugyanaz a videókártya.

[link]

2017. nov. 13. 16:55
 3/3 stealthwolf válasza:

Szerintem :

[link]

én ezt veszem

2017. nov. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!