Mitől esik le és marad is az FPS em 70-120-ról 10-alá?
Figyelt kérdés
Egy ideje küzdök ezzel a problémával és mivel nem vagyok informatikus nem tudom mi a probléma és mivel tudnám megoldani. Egyes játékokban úgy jelentkezik a probléma hogy csak néha de akkor jó pár másodpercre leesik az FPS annyira hogy nem tudok semmit csinálni, máskor a játék kezdetétől 20 FPS kell gazdálkodnom az erőforrással és így nem lehet élvezni semmit. Bárkinek bármilyen tanács arra hogy mi lehet a probléma?
Gép adatok:
2017. nov. 12. 22:40
1/4 anonim válasza:
Hirtelen talán a RAM az, ami picit kevésnek tűnik, de lehet itt szó túlmelegedésről, meg sokminden másról is. Inkább teljesítményadatokat kéne megosztani, abból jobban látszik, hogy mi az ami csúcsrapörög, esetleg túlságosan melegszik.
2/4 anonim válasza:
Vagy túlmelegedés vagy valami a háttérben terheli a gépedet, a procidat mondjuk. Akkor szokott ilyen lenni.
4/4 Kozma György válasza:
nos nem a ram a ludas hanem az alaplap ezen nincs VRM hűtőborda semmi és egy 125w os proci van benne szal a vrm túlmelegszik valszeg nem gyengén és ezért van fps dopp nekem is volt ilyen régen
a ram is kevés de a lapot mielőbb cserélni kell vagy a vrm feladja a szolgálatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!