Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől esik le és marad is az...

Mitől esik le és marad is az FPS em 70-120-ról 10-alá?

Figyelt kérdés

Egy ideje küzdök ezzel a problémával és mivel nem vagyok informatikus nem tudom mi a probléma és mivel tudnám megoldani. Egyes játékokban úgy jelentkezik a probléma hogy csak néha de akkor jó pár másodpercre leesik az FPS annyira hogy nem tudok semmit csinálni, máskor a játék kezdetétől 20 FPS kell gazdálkodnom az erőforrással és így nem lehet élvezni semmit. Bárkinek bármilyen tanács arra hogy mi lehet a probléma?

Gép adatok:

[link]

2017. nov. 12. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Hirtelen talán a RAM az, ami picit kevésnek tűnik, de lehet itt szó túlmelegedésről, meg sokminden másról is. Inkább teljesítményadatokat kéne megosztani, abból jobban látszik, hogy mi az ami csúcsrapörög, esetleg túlságosan melegszik.
2017. nov. 12. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy túlmelegedés vagy valami a háttérben terheli a gépedet, a procidat mondjuk. Akkor szokott ilyen lenni.
2017. nov. 13. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen a táp?
2017. nov. 13. 06:30
 4/4 Kozma György ***** válasza:

nos nem a ram a ludas hanem az alaplap ezen nincs VRM hűtőborda semmi és egy 125w os proci van benne szal a vrm túlmelegszik valszeg nem gyengén és ezért van fps dopp nekem is volt ilyen régen

a ram is kevés de a lapot mielőbb cserélni kell vagy a vrm feladja a szolgálatot

2017. nov. 13. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!