Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valahogy meg lehet oldani?

Valahogy meg lehet oldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok hosszúra sikeredett de ha segíteni akarsz kérlek olvasd el

Szóval gépemnek nem volt semmi baja míg ki nem portalanítottam

És le vettem a hűtőbordát a processzor-ol ami alatta hűtőpaszta volt

Szóval takarítottam ahogy kell és mikor kész lett be kapcsoltam és cpu alapjáraton úgy hogy semmit nem csinálok 64 fokra fel megy ha csak be lépek a netre máris fel megy 80 akár 90 fokra is gondoltam mert le vettem a hütö bordát a procirol igy nem fogott annyira a hütö paszta és le is jött a hütö bordárol

De a procin ott maradt!!

szóval pasztáztatni kéne de a leg közelebbi pc-s bolt nagyon messze van!!

1 hét múlva kapom meg a fizetésemet és akkor tudok ezzel foglalkozni de gépen nagyon sok munkám ott van a gépen

szóval kéne valami a processzora ami helyettesíti a pasztát

De olyan ami tartós nem ég le gondoltam fogkrémre de csak adig kéne mig meg jön a paszta olyan anyag kéne ami nem okoz kárt a processzoromban te mit gondolsz erről ?

2017. nov. 11. 09:15
 1/2 anonim válasza:
Mindenképpen a hütőpasztát javaslom, jobb nem szarakodni és elsétálni a boltba :D ezt a fogrkémes dolgot.. nem javaslom, de elvileg használhatod párnapig, de tényleg csak párnapig, mert leég a proci
2017. nov. 11. 10:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát akkor mindenképp várnom kell köszi a választ
2017. nov. 11. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!