Megbízható a konzolbirodalom?
Figyelt kérdés
Itt a legolcsóbb a ps4 slim 500gb,megbízható bolt? Vagy hogyhogy ilyen olcsó? A nagyobb boltoknál 90k körül mozog.2017. nov. 9. 19:12
1/2 anonim válasza:
A PS4 Pro 110 000-120 000Ft körül mozog. Bár árat nem írtál, de utána néztem. Olyan 80 000Ft körül van. Nem elképzelhetetlen. Kérd utánvéttel és kész. Nézz utána milyen lehetőségeid vannak ez esetben (értem ez alatt, hogy pl az emag-nál bele nézhetsz a csomagba átvételkor).
2/2 Monitorharcos válasza:
Teljesen megbízható, énis onnan rendeltem 1 tb-s PS4-et. Olcsó, és megbízható. Most akarok rendelni egy játékot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!