Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen kamerát vegyek?

Milyen kamerát vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Szeretnék vásárolni egy kamerát,de azt sem tudom,hogy hol kezdjem el a kutatást.

Szóval számomra legfontosabb kritérium,az,hogy a 1080p-t elérje,150 ezer alatt legyen,hogy legyen rajta egy bemeneti lyuk,ahol össze tudom vele kötni a mikrofont és tudjon time lapset.

Valaki tudna segíteni,és ajánlana ilyesmit,vagy egy oldalt,ahol tudok így keresni terméket?A válaszokat előre is köszi!

#kamera #Time-Lapse #videó stb.
2017. nov. 4. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vegyél goprot de ha fotozni is kell akkor vegyél egy tükörreflexeset.nikon 3100 ,3300, 3500ezek kötött is nézelödhetsz.
2017. nov. 4. 17:00
 2/12 anonim ***** válasza:

# 1

Már megbocsáss de te elolvastad a kérdést ? a kérdező KAMERÁT szeretne venni. Amiket te ajánlasz, az egyik sem az.

A kutatást én az árukeresőn kezdeném. Beállítod az értékhatárt, és a találatok közt válogatsz. Én Panasonic-ot használok, és nagyon meg vagyok elégedve vele. De jók még a Canon-ok is.

2017. nov. 4. 17:08
 3/12 anonim ***** válasza:
@2 Miért a GoPro az nem kamera? Az mi? Főzelék vagy mi?
2017. nov. 4. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
36%

Ezt komolyan mondod ? A GoPro-t csak kamerának csúfolják.

Azért mert Magyarországon egyes _magukat videósnak nevező_ emberek azzal készítik a tartalmaikat, nehogy az legyen már hogy az egy kamera.

Ennyi erővel bármelyik jobb okostelefont is ajánlhattad volna. :)

2017. nov. 4. 19:28
 5/12 anonim ***** válasza:

A 4k felbontást bármely okostelefon viszi utolsó ??????

Ne mondjuk már hogy GoPro nem kamera.

2017. nov. 4. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Egy kamerában van optikai képstabilizátor, ZOOM, tengernyi kép és hang mód, kijelző, manual fókusz, stb, stb. Ezek hol vannak a GoPron? Sehol !

Továbbá egy kamera alap tulajdonsága a valósághű kép.

Na a GoPro itt is nyomban elhasal, mert a nagylátószögű kép minden, csak nem valósághű.

Aki úgy vélekedik hogy a GoPro az egy jó kamera, annak javaslom, hogy vegyen a kezébe egy IGAZI kamerát, ami ugyan valóban pár százezernél kezdődik, de ha megvizsgáltad azt, visítva fogsz röhögni azon kijelentéseden, hogy a "GoPro az kamera".

2017. nov. 5. 05:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss de a kérdezőnek max 150ezre van rá ne emlitsük a párszázezreseket.
2017. nov. 5. 13:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Csak példaként említettem, amolyan viszonyításul, és nem ajánlottam !
2017. nov. 5. 15:17
 9/12 anonim válasza:

Szerintem ez nem lényeges kérdés. Amúgy pedig hivatalosan az akciókamera is kamera.

Wikipédia cikk: en.wikipedia.org/wiki/Digital_camera#Types_of_digital_cameras

A kérdező kérdésére meg én is azt javaslom hogy menjen fel az arukereso.hu weboldalra és ott kutakodjon. Ennyiért már kapsz egy olcsóbb milcet/dslrt ha tényleg jó minőséget szeretnél azt vegyél ne goprot. Ha viszont akciókamerát vennél, érdemesebb sjcam felé hajnali, mert ott nem kell megfizetned a márkát, mint a gopronál. Ennyi pénzért nem ajánlanék digitális kézi videó kamerát, mert nem érik meg az árukat. Ha tényleg olcsóbb kellene eakkor mindenképp egy sjcam, (Ajánlom az SJ7 SART-t) de ha több pénzed is van, akkor egy olcsóbb milc/dslr.(Ajánlom a Nikon d3300-t)

Remélem tudtam segíteni: Balázs

2017. nov. 6. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Vegyél egy Pana FZ300-ast. Van külső mikrofon bemenet, és tudja a time lapsét is:

[link]

2017. nov. 7. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!