Milyen kamerát vegyek?
Sziasztok!Szeretnék vásárolni egy kamerát,de azt sem tudom,hogy hol kezdjem el a kutatást.
Szóval számomra legfontosabb kritérium,az,hogy a 1080p-t elérje,150 ezer alatt legyen,hogy legyen rajta egy bemeneti lyuk,ahol össze tudom vele kötni a mikrofont és tudjon time lapset.
Valaki tudna segíteni,és ajánlana ilyesmit,vagy egy oldalt,ahol tudok így keresni terméket?A válaszokat előre is köszi!
# 1
Már megbocsáss de te elolvastad a kérdést ? a kérdező KAMERÁT szeretne venni. Amiket te ajánlasz, az egyik sem az.
A kutatást én az árukeresőn kezdeném. Beállítod az értékhatárt, és a találatok közt válogatsz. Én Panasonic-ot használok, és nagyon meg vagyok elégedve vele. De jók még a Canon-ok is.
Ezt komolyan mondod ? A GoPro-t csak kamerának csúfolják.
Azért mert Magyarországon egyes _magukat videósnak nevező_ emberek azzal készítik a tartalmaikat, nehogy az legyen már hogy az egy kamera.
Ennyi erővel bármelyik jobb okostelefont is ajánlhattad volna. :)
A 4k felbontást bármely okostelefon viszi utolsó ??????
Ne mondjuk már hogy GoPro nem kamera.
Egy kamerában van optikai képstabilizátor, ZOOM, tengernyi kép és hang mód, kijelző, manual fókusz, stb, stb. Ezek hol vannak a GoPron? Sehol !
Továbbá egy kamera alap tulajdonsága a valósághű kép.
Na a GoPro itt is nyomban elhasal, mert a nagylátószögű kép minden, csak nem valósághű.
Aki úgy vélekedik hogy a GoPro az egy jó kamera, annak javaslom, hogy vegyen a kezébe egy IGAZI kamerát, ami ugyan valóban pár százezernél kezdődik, de ha megvizsgáltad azt, visítva fogsz röhögni azon kijelentéseden, hogy a "GoPro az kamera".
Szerintem ez nem lényeges kérdés. Amúgy pedig hivatalosan az akciókamera is kamera.
Wikipédia cikk: en.wikipedia.org/wiki/Digital_camera#Types_of_digital_cameras
A kérdező kérdésére meg én is azt javaslom hogy menjen fel az arukereso.hu weboldalra és ott kutakodjon. Ennyiért már kapsz egy olcsóbb milcet/dslrt ha tényleg jó minőséget szeretnél azt vegyél ne goprot. Ha viszont akciókamerát vennél, érdemesebb sjcam felé hajnali, mert ott nem kell megfizetned a márkát, mint a gopronál. Ennyi pénzért nem ajánlanék digitális kézi videó kamerát, mert nem érik meg az árukat. Ha tényleg olcsóbb kellene eakkor mindenképp egy sjcam, (Ajánlom az SJ7 SART-t) de ha több pénzed is van, akkor egy olcsóbb milc/dslr.(Ajánlom a Nikon d3300-t)
Remélem tudtam segíteni: Balázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!