Tudok létrehozni billentyűparancsot tartalmazó ikonokat?
Figyelt kérdés
Az volna a problémám hogy ha a telefonomról gépezek akkor ugyan még tudok gépelni de a parancsgombok azon nem jelennek meg... Szóval nem tudom hogy lehetséges e olyat pl.: Alt+F4 billentyű parancsot egy asztali ikon alá rejtem amire csak rákattintok és már megy is a parancs vagy pl.: Ctrl+Alt+Del se lenne rossz néha :D2017. nov. 3. 21:44
1/2 anonim válasza:
Asztali parancsikonban nem tudsz ablak bezárást kérni, elvégre is a parancsikon mit zárna be? :)
CTRL+ALT+DEL - nél a feladatkezelőre gondoltál?
Ha igen, akkor a parancsikon helye: "TASKMGR.EXE"
2/2 A kérdező kommentje:
Ha a windowsnál egyik ablak sem aktív és ALT+F4 billentyűparancsot alkalmazunk akkor egy ablak ugrik fel amivel leállíthatjuk újraindíthatjuk és alvó állapotba küldhetjük számítógépeinket... Ez jól jött volna ha egy parancsikon segítségével elő lehetett vona hozni mert amikor telefonról irányítottam a számítógépemet akkor nem tudtam leállítani mert internet segítségével távolról is hozzáfértem de leállítani például nem tudtam. Azóta találtam programot amivel nincs ilyen parancsikonra szükségem anélkül is le tudom állítani.
2019. jún. 26. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!