Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a különbség egy "Software...

Hanyvarimark kérdése:

Mi a különbség egy "Software Engineer" egy "Software Developer" és egy "Programmer" között?

Figyelt kérdés
Nagyjából tisztában vagyok ezekkel, de gondoltam megkérdezek másokat is, mivel az eddigi oldalakon amiket nézegettem, nem nagyon írták le a választ... :D csak utalásokkal.

2017. nov. 3. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, az eddigi tapasztalatom alapján leginkább azt tudnám mondani, hogy a fő különbség az, aki mondja. Egyiknek sincs a többitől merőben megkülönböztető definíciója, egyszerűen hol ezt, hol azt használják. Voltam én már Programmer, Developer, Engineer, de láss csodát, mindenhol lényegében ugyanaz volt a dolgom.. :D
2017. nov. 4. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!